På äventyr i Skåne


I fredags började mitt vårlov, och vi drog ner till Malmö för att fira påsk där. Dock var
 det inget särskilt traditionsenligt firande, men mysigt var det i varje fall. Jag har ätit bulle i bulle, snorbulle (heter det varifrån jag kommer, de kallade det vaniljbullar. Originellt.), fotograferat Turning Torso och varit på Astrid och Aporna, så jag känner att mitt malmöturistande gick helt okej. 

Fredagen ägnades mest åt att kika runt i området, bland annat gick vi vid ett hjorthägn och hälsade på hjortronen. På lördagen var vi även vid en hundrastplats vid havet, och även om Brownie inte fick vara så hemskt mycket lös, skötte han sig väl när han väl var det, så det var jättekul. Sen parkourade vi även lite på stan. Lite kontrast mot skogen och det lilla samhället hemma som vi är vana vid. För även om staden var spännande, föredrar både jag och Brun skogen alla dagar i veckan. 

Jag har även fått en ny dator och ett nytt Photoshop (äntligen!!), så det lär bli många bildinlägg det närmaste. Ser fram emot att leka med nya PS, men även att äntligen få kunna komma åt mina gamla bilder och dokument igen, och kunna fotografera och lägga in hur mycket bilder som helst på datorn. Har inte kunnat göra det på skoldatorn då den inte har så hemskt mycket minne och det behövs till skolarbeten. 


Möjligtvis en av de bästa bilder jag någonsin tagit. Älskar!

Brun och Sheltie
Sötaste dalmatiner med långa öron :D

Kommentarer